• Dell EMC:s partnerprogram

   Med Dell EMC har våra uppskattade partner tillgång till branschens mest omfattande utbud och oslagbara partnerprogram i världsklass.

   Som uppskattad Dell EMC-partner har du tillgång till branschens mest omfattande utbud och ett oslagbart partnerprogram i världsklass. Ett program som är enkelt, förutsägbart och lönsamt. Få tillgång till verktyg och resurser som kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av Dell EMC Partnerprogram.

   Dell EMC Cloud Service Provider and Strategic Outsourcer-programmet är utformat för att ge dig Dell EMC-drivna lösningar som tillgodoser dina kunders behov genom att låta dig bygga molnlösningar på Dell EMC:s infrastruktur. Programmet är utformat för att du ska kunna differentiera och utöka ditt tjänsteutbud och få en konkurrensfördel genom nya intäktsflöden, kortare leveranstid och utökade marknadsförings- och försäljningsresurser.

   Partner Program-förmåner för molntjänsteleverantörer och kunder

   Som partner i Dell EMC Cloud Service Provider and Strategic Outsourcer går du i bräschen för lösningar som en tjänst. Med det här programmet får ditt företag utbildning, marknadsförings- och försäljningsresurser och andra förmåner som skapar efterfrågan på dina lösningar som du bygger i Dell EMC:s infrastruktur och gör att ditt företag kan lösa kundernas utmaningar vad gäller arbetsbelastning i molnet och på fjärrservrar.

   I resurserna nedan kan du få mer information om Dell EMC Cloud Service Provider and Strategic Outsourcer-programmet:

   I Dell EMC System Integrator Partner Program kombineras dina best-of-breed-tjänster, insikt och kompetens med fördelarna med Dell EMC:s ledande teknik och en sammanslutning av företag som tillsammans förser sina klienter med driftsäkra lösningar. Med hjälp av våra rådgivningsmetoder, resurser och verktyg kan du nu skapa ännu mer värde för dina klienter. Med Dell EMC System Integrator Partner Program får du den flexibilitet, de enkla beställningsprocesser och de rika belöningar som du behöver för att ytterligare förbättra din position på marknaden.

   Varje enskild OEM-kund är unik med unika behov när det gäller att föra ut sina produkter på marknaden. Dell OEM Partner Program skapades för att vi bättre skulle kunna tillgodose OEM-tillverkares behov. Dell OEM-partners handplockas utifrån vilka resurser och möjligheter de har att hjälpa OEM-kunder att få ut sina produkter på marknaden på ett effektivt sätt. Eftersom våra partner är lika unika som OEM-kunderna de arbetar med finns det olika nivåer i Dell OEM Partner Program. Genom att kategorisera våra OEM-partner kan vi stödja dem på bästa sätt utifrån deras OEM-verksamhet och belöna de partner som fortsätter att visa intresse för programmet och för tillväxt.

   Förmåner i Dell OEM Partner Program

   Dell OEM Partner spelar en avgörande roll i Dells ekosystem med OEM-tillverkning och distributionskedjor. Precis som med alla samarbeten är vi bättre tillsammans. De partner som deltar i vårt branschledande program har tillgång till verktyg och resurser som kan hjälpa dem att få sina OEM-företag att växa. Här är några av förmånerna de får:

   • Strömlinjeformade affärsprocesser så att de kan fokusera på OEM-kundernas behov
   • Förhandsinformation om produkter och tjänster inom Dell OEM
   • En smidigare verksamhet. Genom ett avtal mellan våra partner och Dell OEM kan de lägga in beställningar snabbt och effektivt.

   Eftersom vi ser våra partners som en förlängning av vårt eget OEM-team har de tillgång till Dell OEM:s verktyg för marknadsföring, försäljning och teknik, och de kan använda dem för att effektivt kommunicera med potentiella och befintliga OEM-kunder.

   Tillgång till kunskapen och erfarenheten hos över 250 Dell OEM-resurser. Vi förstår OEM-tillverkare och hur viktiga deras samarbetsrelationer är för dem. Vi arbetar tillsammans med våra partner för att ta fram de produkter och tjänster som deras OEM-kunder behöver för att snabbare få ut sina produkter på marknaden. Läs mer om Dell EMC:s OEM- och IoT-lösningar.

   Frågor rörande OEM Partner Program kan skickas till:

   OEM_Partner_Program@Dell.com