• Bli partner

   När du går med i Dell EMC:s partnerprogram blir du snart varse att det är ett enkelt och smart drag för ditt företag att inleda samarbete med Dell EMC. Dell EMC erbjuder värdefulla verktyg och resurser som hjälper ditt företag att växa. Enkelhet, förutsägbarhet och lönsamhet är hörnstenar i Dell EMC Partnerprogram och allt vi gör för att leverera ett partnerprogram i världsklass. Om du vill delta i Dell EMC Partnerprogram måste du fylla i ansökningsformuläret. I ansökan ber vi dig eventuellt att namnge en sponsringsdistributör som kan godkänna dig. Se till att välja en sponsringsdistributör som du redan har ett samarbete med, så att de kan säkerställa att våra höga standarder bibehålls och bekräfta att du uppfyller kraven för Dell EMC Partnerprogram. Din ansökan kommer eventuellt att vidarebefordras till den angivna sponsringsdistributören. Om de inte godkänner dig kan vi tyvärr inte gå vidare med din ansökan. Du får ett meddelande om ditt medlemskap har godkänts eller nekats.

   Steg som du behöver slutföra:

    

   1. Läs igenom programguiden och få en omfattande översikt över programinformationen, och välj rätt program för din ansökan:
   • Lösningsleverantör: Ska väljas av IT-experter som återförsäljer produkter och tjänster till marknaden som helhet.
   • Distributör: Dell EMC Distribution-programmet erbjuds endast via inbjudan. Dell EMC-distributörer återförsäljer Dell EMC-produkter till våra lösningsleverantörer. De flesta distributörer tillhandahåller arbetskraft och kontantstöd till leverantören eller tillverkarens reklamkampanjer. Dessutom erbjuder de en mängd tjänster (till exempel produktinformation, uppskattningar, teknisk support, eftermarknadstjänster och kredit) till sina kunder. Om du registrerar dig som distributör väljer du Lösningsleverantör som ursprunglig status.
   • OEM-partner: För partners som erbjuder OEM-tillverkare (Original Equipment Manufacturers) ett omfattande program för att bädda in, bifoga eller integrera informationshantering och -skydd, datasäkerhet och andra IT-lösningar i deras design för att leverera tekniklösningar till OEM-kunder.
   • Systemintegratör: För närvarande tar vi inte emot ansökningar. Detta är ett program för att påverka eller medförsälja produkter, tjänster och support som en del av en lösning – bland annat konsulttjänster, design, testning, installation och underhåll.
   • Molntjänsteleverantör: Välj det här alternativet om du köper och behåller äganderätten till Dell EMC-maskinvara och -programvara för att bygga en molntjänstplattform i dina datacenter som värd för Dell EMC-tjänster som tillhandahålls för slutanvändare som vill flytta från lokala lösningar.
   • Teknikpartner (oberoende programvaruleverantör): Välj det här alternativet om du är en oberoende programvaruleverantör som tillverkar och säljer produkter som körs på en eller flera datormaskinvaror eller operativsystemsplattformar.

   2. Fyll i formuläret.
   3. Din ansökan granskas av våra interna team.
       När ansökan har bearbetats får du inloggningsuppgifter och åtkomst till Dell EMC Partner Portal.

   I vissa fall kan det behövas mer information för att uppfylla kraven för Dell EMC Partnerprogram. I så fall kontaktar vi dig.

   Viktigt meddelande

    

   • Använd en e-postadress med företagets domän vid registreringen. Registreringar med andra domäner (till exempel Gmail/Hotmail/Yahoo) kan underkännas.
   • Innan du skickar in en ansökan ska du kontrollera att du har en aktiv webbplats och att du är registrerad i de stater som du gör affärer i.
   • Genom att registrera dig samtycker du till att ta emot information (via e-post, telefon och post) om din relation med Dell EMC-programmet.

   Be om hjälp med registreringen här.

   Fyll i ansökningsformuläret och dra nytta av förmånerna med Dell EMC Partnerprogram direkt från första dagen.