• Programele Dell EMC pentru parteneri

   Prin intermediul Dell EMC, partenerii noştri apreciaţi au acces la cel mai cuprinzător portofoliu din domeniu şi la programe de talie mondială pentru parteneri cu adevărat extraordinare.

   • De ce Dell EMC? Ajutați clienții să realizeze transformări extraordinare

    Aflați mai multe despre programul de parteneriat Dell EMC și despre modul în care sprijină partenerii noștri să investească în viitor. De la marginea rețelei până în centru și în cloud - ne axăm pe ajutarea clienților să realizeze lucruri extraordinare.
   Ca partener Dell EMC apreciat, aveţi acces la cel mai cuprinzător portofoliu din domeniu şi la un program de talie mondială pentru parteneri cu adevărat extraordinar, conceput pe baza principiului Simple, Predictable, Profitable (simplu, previzibil, profitabil). Obţineţi acces la instrumente şi resurse care vă ajută să vă maximizaţi oportunităţile în cadrul programului Dell EMC pentru parteneri.

   Programul Dell EMC pentru partenerii de tip Cloud Service Provider şi Strategic Outsourcer este conceput să ofere soluţii create de Dell EMC care satisfac cerinţele clienţilor dvs. permiţându-vă să vă construiţi propriile soluţii cloud pe infrastructura Dell EMC. Programul este conceput pentru a vă ajuta să diversificaţi şi să extindeţi portofoliul de oferte de servicii şi să obţineţi un avantaj competitiv prin generarea de noi fluxuri de venituri, prin accelerarea duratei până la prestarea serviciului şi prin extinderea resurselor de marketing şi vânzări.

   Valoarea oferită de program partenerilor CSP şi clienţilor

   Fiind partener în cadrul programului Dell EMC pentru partenerii de tip Cloud Service Provider şi Strategic Outsourcer, aveţi posibilitatea de a oferi soluţii SaaS (Solutions-as-a-Service) de top. Acest program vă susţine activitatea profesională prin cursuri de instruire, prin resurse de marketing şi de vânzări şi prin alte avantaje care vă ajută să generaţi cerere pentru soluţiile dvs. construite pe infrastructura Dell EMC, plasându-vă compania într-o poziţie din care puteţi rezolva provocările legate de sarcinile de lucru din cloud şi din afara sediului cu care se confruntă clienţii dvs.

   Accesaţi resursele de mai jos pentru a afla mai multe despre programul Dell EMC pentru partenerii de tip Service Provider şi Strategic Outsourcer:

   Programul de parteneriat Dell EMC pentru partenerii de tip Integrator combină cele mai bune servicii, detaliile valoroase şi experienţa pe care le oferiţi cu forţa tehnologiei Dell EMC de top şi cu federalizarea activităţilor profesionale pentru ca împreună să putem oferi soluţii robuste clienţilor dvs. Beneficiind de metodologiile de consultanţă, de resursele şi de instrumentele pe care vi le punem la dispoziţie, acum puteţi crea mai multă valoare pentru clienţii dvs. Programul Dell EMC pentru integratorii de sisteme vă oferă flexibilitatea, uşurinţa colaborării şi recompensele avantajoase de care aveţi nevoie pentru a vă consolida şi mai mult poziţia de lider de piaţă.

   Fiecare client OEM este unic, având necesităţi comerciale diferite. Programul Dell pentru partenerii OEM a fost creat pentru a deservi mai bine necesităţile specifice ale acestora. Partenerii Dell OEM sunt selectaţi pe baza resurselor şi capacităţilor pe care le dedică pentru a ajuta clienţii OEM să desfacă produse pe piaţă în mod eficient. Datorită faptului că partenerii noştri au acelaşi statut unic ca şi clienţii OEM pe care îi deservesc, programul Dell pentru partenerii OEM este structurat pe diverse niveluri. Prin clasificarea partenerilor OEM, Dell poate oferi asistenţă în mod eficient partenerilor, în funcţie de activităţile de tip OEM, şi îi poate recompensa pe cei care dau constant dovadă de interes şi implicare în dezvoltarea programului.

   Avantajele programului Dell pentru partenerii OEM

   Partenerii Dell OEM sunt un factor esenţial al ecosistemului de producţie şi distribuţie Dell OEM şi, ca în cazul oricărui parteneriat, ne putem dezvolta mai bine împreună. Prin participarea la acest program de top din domeniu, partenerii noştri au acces la instrumentele şi resursele necesare pentru a stimula dezvoltarea activităţilor lor de tip OEM. Iată câteva dintre avantajele obţinute:

   • Procese de afaceri optimizate, care le permit să se concentreze pe necesităţile clienţilor din clasa OEM.
   • Detalii despre produsele şi serviciile Dell OEM înainte de lansarea acestora pe piaţă.
   • Simplitate în desfăşurarea activităţilor profesionale. Contractul încheiat între partenerii noştri şi Dell OEM le permite să plaseze comenzi rapid şi eficient.

   Considerăm că partenerii noştri fac parte din echipa Dell OEM. Prin urmare, aceştia au acces la instrumentele de marketing, de vânzări şi tehnice ale Dell OEM, care le permit să comunice în mod eficient cu clienţii existenţi şi cu cei potenţiali din clasa OEM.

   Cunoştinţele şi experienţa oferite de peste 250 de resurse Dell OEM dedicate. Înţelegem perspectiva clienţilor OEM şi importanţa deosebită a relaţiilor de parteneriat cu aceştia. Colaborăm îndeaproape cu partenerii noştri pentru a crea produsele şi serviciile de care au nevoie clienţii lor OEM pentru a se lansa mai rapid pe piaţă. Aflaţi mai multe despre soluţiile OEM şi IoT oferite de Dell EMC.

   Puteţi trimite întrebări sau solicitări legate de programul pentru partenerii OEM la:

   OEM_Partner_Program@Dell.com