• Deveniți partener de afaceri

   Când vă alăturaţi Programului de parteneriat Dell EMC, veţi vedea că asocierea cu Dell EMC este o decizie uşoară şi inteligentă pentru afacerea dvs. Dell EMC vă oferă instrumente şi resurse valoroase, care să vă ajute să vă dezvoltaţi afacerea. Simplitatea, previzibilitatea şi profitabilitatea sunt elementele definitorii ale Programului de parteneriat Dell EMC, care coordonează tot ceea ce facem pentru a dezvolta un program de parteneriat de nivel mondial. Dacă doriţi să participaţi la Programul de parteneriat Dell EMC, va trebui să completaţi formularul de înregistrare. La înscriere, v-am putea solicita să desemnaţi un distribuitor de sponsorizare pentru aprobare. Atunci când alegeţi un distribuitor de sponsorizare, asiguraţi-vă că aveţi deja o relaţie de lucru cu acesta, astfel încât să fim siguri că poate garanta standardele noastre ridicate de excelenţă, confirmând astfel conformitatea dvs. cu Programul de parteneriat Dell EMC. Formularul dvs. de înscriere ar putea fi înaintat distribuitorului de sponsorizare desemnat. În cazul în care acesta nu îl aprobă, nu vom putea, din păcate, să vă procesăm înregistrarea. Veţi primi o notificare referitoare la aprobarea sau respingerea apartenenţei dvs. la program.

   Etapele care trebuie parcurse:

    

   1. Consultaţi ghidul programului pentru o imagine de ansamblu asupra detaliilor şi selectaţi programul potrivit pentru dvs.:
   • parteneri de tip Solution Provider: trebuie selectaţi de către experţii IT care se ocupă de revânzarea produselor şi serviciilor pe piaţă la nivel global.
   • distribuitori: participarea la programul de distribuţie Dell EMC se face doar pe bază de invitaţie. Distribuitorii Dell EMC se ocupă cu revânzarea produselor Dell EMC către comunitatea noastră de furnizori de soluţii. Majoritatea distribuitorilor oferă forţă de muncă şi susţinere financiară considerabile pentru eforturile de promovare ale furnizorilor sau producătorilor. În plus, aceştia le oferă clienţilor o gamă variată de servicii (cum ar fi informaţii despre produse, estimări, asistenţă tehnică, servicii postvânzare, credite). Dacă vă înregistraţi ca distribuitor, selectaţi partenerul de tip Solution Provider necesar pentru configurarea statutului dvs. iniţial.
   • parteneri OEM: pentru partenerii care le oferă producătorilor de echipamente originale (OEM) un program cuprinzător de încorporare, ataşare sau integrare a managementului şi protecţiei informaţiilor, a securităţii datelor şi a altor soluţii IT în cadrul proiectelor lor, cu scopul de a oferi soluţii tehnologice pentru clienţii OEM.
   • parteneri de tip Integrator (SI): Momentan nu se acceptă înregistrări. Acesta este un program de influenţare sau vânzare în comun a produselor, serviciilor şi asistenţei, ca parte a demersului de vânzare a soluţiilor – inclusiv a serviciilor de consultanţă, proiectare, testare, instalare şi întreţinere.
   • parteneri de tip Cloud Service Provider (CSP): Alegeți această opțiune dacă achiziționați și păstrați dreptul de proprietate asupra echipamentelor hardware și a aplicaţiilor software Dell EMC pentru a construi o platformă de servicii cloud în centrele dvs. de date pentru a găzdui oferte de servicii bazate pe tehnologii Dell EMC pentru clienții finali care caută să îşi mute activitatea în afara sediului.
   • Parteneri de tip Technology Partner (Independent Software Provider): selectaţi această opţiune dacă sunteţi furnizor independent de software (ISV – Independent Software Vendor) care produce şi vinde produse software ce rulează pe unul sau mai multe sisteme hardware de computer ori pe una sau mai multe platforme de sisteme de operare.

   2. Completaţi formularul.
   3. Înscrierea dvs. va fi analizată de echipele noastre interne.
       După ce procesăm integral înregistrarea, veţi primi datele de conectare şi acces la Dell EMC Partner Portal.

   În unele cazuri, se pot solicita informaţii suplimentare pentru a îndeplini cerinţele de conformitate pentru Programul de parteneriat Dell EMC. În acest caz, vă vom contacta pentru a stabili procedura necesară.

   Observaţie importantă   • Pentru înregistrare, folosiţi adresa de e-mail corespunzătoare domeniului companiei. Înregistrările care nu corespund unor domenii corporative (cum ar fi: Gmail/Hotmail/Yahoo) pot fi respinse.
   • Înainte de a vă înregistra, asiguraţi-vă că aveţi un site web activ şi că sunteţi înregistrat în evidenţele statelor pe teritoriul cărora vă desfăşuraţi activitatea.
   • Ca urmare a înregistrării dvs., sunteţi de acord să primiţi informaţii (prin e-mail, telefon şi poştă) cu privire la relaţia dvs. cu Programul Dell EMC.

   Solicitaţi aici asistenţă pentru înregistrare.

   Completaţi formularul de înregistrare şi începeţi să vă bucuraţi de avantajele Programului de parteneriat Dell EMC chiar din prima zi alături de noi.