• Programspor

   

   

  • Hvorfor Dell Technologies? Hjelp kundene med å realisere ekstraordinære forvandlinger

   Lær mer om Dell Technologies Partner Program og hvordan det støtter våre partnere til å investere i fremtiden. Fra kanten til kjernen til nettskyen – vi har fokus på å hjelpe kundene med å oppnå ekstraordinære resultater.

  • Dell Technologies-partner

   Som en av våre verdsatte Dell Technologies-partnere får du tilgang til bransjens mest omfattende portefølje og et flott partnerprogram som er noe helt for seg selv. Et som er Simple, Predictable, Profitable®. Få tilgang til verktøy og ressurser som hjelper deg med å få mest mulig ut av Dell Technologies Partner Program.


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Hurtigveiledninger Offentlig
   Underpinned by the three core tenets of Simple, Predictable and Profitable, the Dell Technologies Partner Program provid...
   02/05/2020
  • Dell Technologies program for leverandør av nettskytjenester og strategisk outsourcer

   Dell Technologies program for leverandør av nettskytjenester og strategisk outsourcer er opprettet for å levere Dell Technologies kraftige løsninger som oppfyller behovene til kundene dine, ved at du kan utvikle nettskyløsningene dine med Dell Technologies infrastruktur. Programmet er laget for å hjelpe deg med å utvide tjenesteporteføljen og få den til å skille seg ut. Det hjelper deg også med å få en konkurransefordel ved å etablere nye inntektskilder, levere tjenester raskere og få mer ut av markedsførings- og salgsressursene.

    

   Fordeler ved partnerprogrammet for CSP og kunder

    

   Som en partner i Dell Technologies program for leverandør av nettskytjenester og strategisk outsourcer ligger du i forkant når det gjelder løsninger som en tjeneste. Gjennom programmet får virksomheten tilgang til opplæring, markedsførings- og salgsressurser og andre fordeler som hjelper deg til å generere etterspørsel for tjenestene som bygger på Dell Technologies infrastruktur. Det bidrar også til å posisjonere virksomheten din, slik at du kan hjelpe kundene dine med nettskyrelaterte og eksterne workloadutfordringer.


   • Dell Technologies Partner Program Guide ...
    Hurtigveiledninger Offentlig
    This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program CSP Track.
    02/04/2020
  • Dell Technologies Partner Program for systemintegratører

   Dell Technologies partnerprogram for systemintegratører slår sammen de klasseledende tjenestene, innsikten og ekspertisen med kraften i den ledende teknologien til Dell Technologies og de tilknyttede virksomhetene deres, slik at du kan levere robuste løsninger til kundene dine. Ved å åpne konsulentmetodologiene, ressursene og verktøyene våre kan du nå skape enda flere verdier for kundene dine. Dell Technologies Partner Program for systemintegratører gir deg fleksibilitet, tilrettelegger for samarbeid og tilbyr gode belønninger som hjelper deg til å styrke markedsledelsen din.


  Dell Technologies Partner Program Guide ...
  Hurtigveiledninger Offentlig
  This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program SI Track.
  02/04/2020
  • Dell Technologies OEM Partner Program

   Alle OEM-kunder er unike med unike markedskrav. 
   Dell Technologies OEM-partnerprogram ble opprettet for å kunne ivareta behovene til OEM-er på en bedre måte. Dell Technologies OEM-partnere er håndplukket på grunn av ressursene og egenskapene de besitter. Målet er å hjelpe OEM-kunder med å få produktene sine på markedet på en effektiv måte. Siden partnerne våre er like unike som OEM-kundene de tar seg av, har Dell Technologies OEM Partner Program flere nivåer. Ved å kategorisere OEM-partnerne gjør Dell Technologies det enkelt å støtte partnerne våre basert på OEM-virksomheten og belønne dem som stadig viser interesse for og ønske om å utvikle programmet vårt.


  • Fordeler ved Dell Technologies OEM Partner Program

    

   Dell Technologies OEM-partnere er en viktig del av økosystemet til Dell Technologies OEMs produksjon og leveringskjede, og som med alle andre partnerskap stiller vi sterkere når vi står sammen. Ved å delta i dette bransjeledende programmet får partnerne våre tilgang til verktøyene og ressursene som de trenger for å videreutvikle OEM-virksomheten. De får blant annet disse fordelene:

    

   • Strømlinjeformede virksomhetsprosesser, slik at de kan fokusere på behovene til OEM-kundene sine
   • Informasjon om Dell Technologies OEM-produkter og -tjenester før resten av markedet
   • Enkelt samarbeid Én kontrakt mellom partnerne våre og Dell Technologies OEM gjør at de raskt og effektivt kan legge inn bestillinger.

    

   Ettersom vi ser på partnerne våre som en forlengelse av Dell Technologies OEM-teamet har de fått tilgang til Dell Technologies OEMs verktøy innen salg, markedsføring og teknikk, slik at de effektivt kan kommunisere med potensielle og eksisterende OEM-kunder.

    

   Kunnskap og erfaring fra over 250 dedikerte Dell Technologies OEM-ressurser. Vi forstår OEM-er og hvor viktige partnerforholdene deres kan være. Vi samarbeider tett med partnerne våre for å utvikle produktene og tjenestene som OEM-kundene trenger, slik at kundene deres får produktene sine på markedet raskere. Finn ut mer om Dell Technologies OEM-løsninger og IoT-løsninger.

    

   Spørsmål og forespørsler knyttet til OEM-partnerprogram kan sendes til:

   OEM_Partner_Program@Dell.com


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Hurtigveiledninger Offentlig
   At Dell Technologies, we are investing in the best products and solutions to empower you, our OEM partners, to increase ...
   04/16/2020