• Bli en partner

   Når du blir med i Dell EMC Partner Program, oppdager du at det er enkelt og smart for virksomheten din å samarbeide med Dell EMC. Dell EMC tilbyr nyttige verktøy og ressurser du kan bruke for å legge til rette for vekst i virksomheten. Dell EMC Partner Program bygger på enkelhet, forutsigbarhet og lønnsomhet, og dermed kan vi levere et partnerprogram i verdensklasse. Hvis du ønsker å delta i Dell EMC Partner Program, må du fylle ut søknadsskjemaet nedenfor. Det kan hende vi ber om at du oppgir en sponsordistributør for godkjenning i søknaden. Når du velger en sponsordistributør, må du sørge for at du allerede har et samarbeidsforhold til den aktuelle distributøren, slik at vedkommende kan påse at de høye standardene våre opprettholdes og kan bekrefte at virksomheten din overholder retningslinjene for Dell EMC Partner Program. Søknaden din kan bli videresendt til den navngitte sponsordistributøren. Hvis den aktuelle distributøren ikke går god for virksomheten din, kan vi dessverre ikke behandle søknaden din. Du mottar et varsel hvis medlemskapet ditt blir godkjent eller avslått.

   Gjør følgende når du fyller ut søknaden:

    

   1. I programveiledningen finner du omfattende informasjon om programmet, så du kan velge riktig program for søknaden:
   • Løsningsleverandør: Dette alternativet skal velges av IT-eksperter som videreselger produkter og tjenester til det generelle markedet.
   • Distributør: Det er bare mulig å delta i Dell EMCs distribusjonsprogram etter å ha fått invitasjon. Dell EMC-distributører videreselger Dell EMC-produkter til fellesskapet for løsningsleverandører. De fleste distributører tilbyr solid arbeidskraft og økonomisk støtte i forbindelse med leverandørens eller produsentens markedsføringstiltak. De tilbyr også kundene sine en rekke tjenester (f.eks. produktinformasjon, anslag, teknisk støtte, tjenester etter salget og kreditt). Hvis du registrerer virksomheten din som distributør, velger du «Løsningsleverandør» som den første statusen.
   • OEM-partner: Dette alternativet velges av partnere som tilbyr et omfattende program for å bygge inn, knytte sammen eller integrere informasjonsbehandling og -beskyttelse, datasikkerhet og andre IT-løsninger i egne design for å levere teknologiløsninger til OEM-kunder.
   • Systemintegratør: Vi tar ikke imot søknader for systemintegratører for øyeblikket. Dette er et program for å ha innvirkning på eller selge produkter, tjenester og støtte sammen med andre som en del av løsningssalg. Løsningene kan omfatte konsulenttjenester, design, testing, installering og vedlikehold.
   • Leverandør av skytjenester: Velg dette alternativet hvis du kjøper og beholder rettigheter til Dell EMC-maskinvare og -programvare for å bygge en skytjenesteplattform i bedriftens datasentere med det formål å tilby as-a-service-tilbud drevet av Dell EMC, til sluttkunder som ønsker å flytte disse tjenestene utenfor egen virksomhet.
   • Teknologipartner (uavhengig programvareleverandør): Velg dette alternativet hvis virksomheten er en uavhengig programvareleverandør som produserer og selger programvareprodukter som kjøres på én eller flere maskinvare- eller operativsystemplattformer.

   2. Fyll ut skjemaet.
   3. Søknaden blir gjennomgått av de interne medarbeiderne våre.
       Når søknaden er ferdigbehandlet, mottar du påloggingsinformasjon og får tilgang til Dell EMC Partner Portal.

   I noen tilfeller kan det hende vi trenger mer informasjon for å påse at virksomheten din oppfyller samsvarskravene for Dell EMC Partner Program. I slike tilfeller kontakter vi deg for å avtale nærmere.

   Viktig merknad:   • Bruk e-postadressen for virksomhetens domene til registreringen. Registreringer med andre domener enn virksomhetsdomener (f.eks. Gmail, Hotmail eller Yahoo) kan bli avvist.
   • Før du søker, må du sørge for at virksomheten har et aktivt nettsted, og at virksomheten er registrert med de statusene den driver forretninger i.
   • Når du registrerer virksomheten, godtar du å motta informasjon (per e-post, telefon og post) vedrørende virksomhetens forhold til Dell EMC Program.

   Be om hjelp med registreringen her.

   Fyll ut søknadsskjemaet, slik at du kan begynne å dra nytte av fordelene med Dell EMC Partner Program med én gang.