• Dell Technologies Partner

   Als gewaardeerde Dell Technologies partner hebt u toegang tot het meest uitgebreide portfolio en het werkelijk buitengewone partnerprogramma van wereldklasse dat Simple, Predictable, Profitable® is. Krijg toegang tot hulpmiddelen en middelen om het meeste uit het Dell Technologies-partnerprogramma te halen.


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Beknopte referentiehandleidingen Openbaar
   Underpinned by the three core tenets of Simple, Predictable and Profitable, the Dell Technologies Partner Program provid...
   02/05/2020
  • Programma voor Dell Technologies cloudserviceproviders en strategische outsourcers

   Het Dell Technologies programma voor cloudserviceproviders en strategische outsourcers is ontworpen om door Dell Technologies aangestuurde oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van uw klanten door uw cloudoplossingen te bouwen op de Dell Technologies infrastructuur. Het programma is ontworpen om u te helpen onderscheid te maken in uw portfolio van aangeboden services en deze uit te breiden. Daarnaast krijgt u concurrentievoordeel door het bouwen van nieuwe inkomstenstromen, het sneller bieden van services en het uitbreiden van uw marketing- en verkoopmiddelen.

    

   Waarde van het partnerprogramma voor CSP en de klant

    

   Als partner in het Dell Technologies-programma voor serviceproviders en strategische outsourcers bent u toonaangevend op het gebied van Solutions-as-a-Service (SaaS). Dit programma ondersteunt uw bedrijf met opleidings-, marketing- en verkoopmiddelen en andere voordelen om u te helpen meer vraag naar uw oplossingen te genereren op basis van de Dell Technologies infrastructuur. Het programma biedt uw bedrijf de mogelijkheid om de workloaduitdagingen van uw klanten in de cloud en off-premises aan te gaan.


   • Dell Technologies Partner Program Guide ...
    Beknopte referentiehandleidingen Openbaar
    This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program CSP Track.
    02/04/2020
  • Dell Technologies Partner Program voor systeemintegratoren

   Het Dell Technologies Partner Program voor systeemintegrators koppelt uw hoogstaande services, inzicht en expertise aan de krachtige, toonaangevende technologie van Dell Technologies en de groep van bedrijven om samen krachtige oplossingen aan uw klanten te bieden. Door het openstellen van onze consultancymethoden, middelen en hulpmiddelen, kunt u nu nog meer waarde voor uw klanten creëren. Het Dell Technologies-partnerprogramma voor systeemintegrators biedt u de flexibiliteit en het gemak van zakendoen en rijke beloningen die u nodig hebt om uw marktleiderschap voort te zetten.


  Dell Technologies Partner Program Guide ...
  Beknopte referentiehandleidingen Openbaar
  This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program SI Track.
  02/04/2020
  • Dell Technologies OEM Partner Program

   Elke OEM-klant is uniek met verschillende ‘go-to-market’-eisen. Het Dell Technologies OEM-partnerprogramma is ontworpen om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van OEM's. Dell Technologies OEM-partners worden handmatig geselecteerd op basis van hun middelen en capaciteiten die zijn gewijd aan het helpen van OEM-klanten om hun producten efficiënt op de markt te brengen. Omdat onze partners net zo uniek zijn als de OEM-klanten die ze van dienst zijn, omvat het Dell Technologies OEM-partnerprogramma diverse gefaseerde niveaus. Het categoriseren van onze OEM-partners stelt Dell Technologies in staat om haar partners effectief te ondersteunen op basis van hun OEM-business en degenen te belonen die voortdurend blijk geven van interesse in het programma en groei.


  • Voordelen van het Dell Technologies OEM-partnerprogramma

    

   Dell Technologies OEM-partners zijn een belangrijk onderdeel van het Dell Technologies OEM-ecosysteem voor productie en supply-chain. En zoals bij elke samenwerking, zijn we samen beter. Door deel te nemen aan dit toonaangevende programma in de branche, hebben onze partners toegang tot de hulpmiddelen en middelen die nodig zijn om te helpen bij de groei van hun OEM-business. Hier zijn enkele voordelen waarvan ze kunnen profiteren:

    

   • Gestroomlijnde bedrijfsprocessen, zodat ze zich kunnen richten op de behoeften van hun OEM-klanten
   • Meer informatie over de Dell Technologies OEM-producten en -services die Dell Technologies een voorsprong geven in de markt
   • Comfortabel zakendoen. Een contract tussen onze partners en Dell Technologies OEM, waardoor ze snel en efficiënt bestellingen kunnen plaatsen.

    

   Omdat we onze partners als uitbreiding van het Dell Technologies OEM-team zien, hebben ze toegang tot de marketing-, verkoop- en technische hulpmiddelen van Dell Technologies OEM, waardoor ze effectief met OEM-prospects en klanten kunnen communiceren.

    

   Kennis en ervaring van meer dan 250 toegewijde Dell Technologies OEM-medewerkers. We begrijpen OEM’s en we snappen hoe belangrijk hun partnerrelaties kunnen zijn. We werken hand in hand met onze partners om de producten en services te ontwikkelen die hun OEM-klanten nodig hebben, zodat hun klanten hun producten en services sneller op de markt kunnen brengen. Meer informatie over Dell Technologies OEM-oplossingen en IoT-oplossingen.

    

   Vragen of verzoeken met betrekking tot het OEM-partnerprogramma kunnen worden verzonden aan:

   OEM_Partner_Program@Dell.com


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Beknopte referentiehandleidingen Openbaar
   At Dell Technologies, we are investing in the best products and solutions to empower you, our OEM partners, to increase ...
   04/16/2020