• Dell EMC-partnerprogramma’s

   Met Dell EMC hebben onze gewaardeerde partners toegang tot het meest uitgebreide portfolio in de branche en werkelijk buitengewone partnerprogramma’s van wereldklasse.

   Als gewaardeerde Dell EMC-partner hebt u toegang tot het meest uitgebreide portfolio in de branche en een werkelijk buitengewoon partnerprogramma van wereldklasse, dat eenvoudig, voorspelbaar en rendabel is. Krijg toegang tot hulpmiddelen en middelen om het meeste uit het Dell EMC-partnerprogramma te halen.

   Het Dell EMC-programma voor cloudserviceproviders en strategische outsourcers is ontworpen om door Dell EMC aangestuurde oplossingen te bieden. U kunt met deze oplossingen voldoen aan de behoeften van uw klanten omdat u uw cloudoplossingen op de Dell EMC-infrastructuur kunt bouwen. Het programma is ontworpen om u te helpen onderscheid te maken in uw portfolio van aangeboden services en deze uit te breiden. Daarnaast krijgt u concurrentievoordeel door het bouwen van nieuwe inkomstenstromen, het sneller bieden van services en het uitbreiden van uw marketing- en verkoopmiddelen.

   Waarde van het partnerprogramma voor CSP en de klant

   Als partner in het Dell EMC-programma voor serviceproviders en strategische outsourcers bent u toonaangevend op het gebied van Solutions-as-a-Service (SaaS). Dit programma ondersteunt uw bedrijf met opleidings-, marketing- en verkoopmiddelen, en andere voordelen om u te helpen meer vraag te genereren naar uw oplossingen op basis van de Dell EMC-infrastructuur. Het programma biedt uw bedrijf de mogelijkheid om de workloaduitdagingen van uw klanten in de cloud en off-premises aan te gaan.

   Bezoek de middelen hieronder voor meer informatie over het Dell EMC-programma voor cloudserviceproviders en strategische outsourcers:

   Het Dell EMC-programma voor systeemintegrators koppelt uw hoogstaande services, inzicht en expertise met het vermogen van de toonaangevende Dell EMC-technologie en de groep van bedrijven om samen krachtige oplossingen voor uw klanten te bieden. Door het openstellen van onze consultancymethoden, middelen en hulpmiddelen, kunt u nu nog meer waarde voor uw klanten creëren. Het Dell EMC-partnerprogramma voor systeemintegrators biedt u de flexibiliteit en het gemak van zakendoen en rijke beloningen die u nodig hebt om uw marktleiderschap voort te zetten.

   Elke OEM-klant is uniek met verschillende ‘go-to-market’-eisen. Het Dell OEM-partnerprogramma is ontworpen om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van OEM's. Dell OEM-partners worden handmatig geselecteerd op basis van hun middelen en capaciteiten die zijn gewijd aan het helpen van OEM-klanten om hun producten efficiënt op de markt te brengen. Omdat onze partners net zo uniek zijn als de OEM-klanten die ze van dienst zijn, omvat het Dell OEM-partnerprogramma diverse gefaseerde niveaus. Het categoriseren van onze OEM-partners stelt Dell in staat om haar partners effectief te ondersteunen op basis van hun OEM-business en degenen te belonen die voortdurend blijk geven van interesse in het programma en groei.

   Voordelen van het Dell OEM-partnerprogramma

   Dell OEM-partners zijn een belangrijk onderdeel van het Dell OEM-ecosysteem voor productie en supply-chain. En zoals bij elke samenwerking, zijn we samen beter. Door deel te nemen aan dit toonaangevende programma in de branche, hebben onze partners toegang tot de hulpmiddelen en middelen die nodig zijn om te helpen bij de groei van hun OEM-business. Hier zijn enkele voordelen waarvan ze kunnen profiteren:

   • Gestroomlijnde bedrijfsprocessen, zodat ze zich kunnen richten op de behoeften van hun OEM-klanten
   • Meer informatie over de Dell OEM-producten en -services die Dell een voorsprong geven in de markt
   • Comfortabel zakendoen. Een contract tussen onze partners en Dell OEM, waardoor ze snel en efficiënt bestellingen kunnen plaatsen.

   Omdat we onze partners als uitbreiding van het Dell OEM-team zien, hebben ze toegang tot de marketing-, verkoop- en technische hulpmiddelen van Dell OEM, waardoor ze effectief met OEM-prospects en klanten kunnen communiceren.

   Kennis en ervaring van meer dan 250 toegewijde Dell OEM-medewerkers. We begrijpen OEM’s en we snappen hoe belangrijk hun partnerrelaties kunnen zijn. We werken hand in hand met onze partners om de producten en services te ontwikkelen die hun OEM-klanten nodig hebben, zodat hun klanten hun producten en services sneller op de markt kunnen brengen. Meer informatie over Dell EMC OEM-oplossingen en IoT-oplossingen.

   Vragen of verzoeken met betrekking tot het OEM-partnerprogramma kunnen worden verzonden aan:

   OEM_Partner_Program@Dell.com