• Een partner worden

   Als u deelneemt aan het partnerprogramma van Dell EMC, zult u zien dat een partnerschap met Dell EMC een eenvoudige en slimme zet voor uw bedrijf is. Dell EMC biedt waardevolle hulpmiddelen en bronnen om uw bedrijf te laten groeien. Eenvoud, voorspelbaarheid en winstgevendheid vormen het fundament van het Dell EMC Partner Program waardoor we een partnerprogramma van wereldklasse kunnen leveren. Als u wilt deelnemen aan het Dell EMC Partner Program, moet u het onderstaande aanvraagformulier invullen. In uw aanvraag vragen we u mogelijk de naam op te geven van een sponsordistributeur voor goedkeuring. Met de sponsordistributeur die u kiest moet u al een werkrelatie hebben, zodat onze hoge normen voor uitmuntendheid gewaarborgd blijven. Ook wordt op deze manier bevestigd dat u in aanmerking komt voor het gebruik van het Dell EMC Partner Program. Uw aanvraag wordt mogelijk doorgestuurd naar de genoemde sponsordistributeur. Als uw aanvraag wordt afgewezen, kunnen we deze helaas niet verder in behandeling nemen. U ontvangt bericht zodra uw lidmaatschap is goedgekeurd of geweigerd.

   Voer de volgende stappen uit:

    

   1. Lees de programmagids voor een uitgebreid overzicht van het programma en selecteer het juiste programma voor uw aanvraag:
   • Oplossingprovider: Moet worden gekozen door IT-deskundigen die producten en diensten in de totale markt doorverkopen.
   • Distributeur: Het Dell EMC distributieprogramma is alleen toegankelijk voor genodigden. De Dell EMC distributeurs verkopen het Dell EMC-product door aan onze gemeenschap van oplossingproviders. De meeste distributeurs bieden mankracht en financiële middelen voor de promotie-activiteiten van de leverancier of fabrikant. Daarnaast bieden ze een reeks services (zoals productinformatie, schattingen, technische ondersteuning, klantenservice en krediet) aan hun klanten. Als u zich als distributeur registreert, selecteert u oplossingprovider als uw oorspronkelijke status.
   • OEM-partner: Voor partners die OEM's (Original Equipment Manufacturers) een uitgebreid programma bieden voor het opnemen, koppelen of integreren van informatiebeheer en bescherming, gegevensbeveiliging en andere IT-oplossingen in hun ontwerpen, zodat zij technologische oplossingen aan OEM-klanten kunnen bieden.
   • Systeemintegrator (SI): Deze komen momenteel niet in aanmerking voor een aanvraag. Dit is een programma om producten, services en ondersteuning te beïnvloeden of door te verkopen als onderdeel van de verkoop van een oplossing, inclusief advies, ontwerp, testen, installatie en onderhoud.
   • Cloudserviceprovider: Kies deze optie als u een licentie voor Dell EMC hardware en software aanschaft en behoudt om een cloudservicesplatform in uw datacenters te maken voor het hosten van Dell EMC as-a-service-aanbiedingen voor klanten van eindgebruikers die op zoek zijn naar externe hosting.
   • Technologiepartner (onafhankelijke softwareprovider): Kies deze optie als u een ISV (onafhankelijke softwareprovider) bent die softwareproducten maakt en verkoopt die op een of meerdere hardware- of besturingssysteemplatforms worden uitgevoerd.

   2. Het formulier invullen.
   3. Uw aanvraag zal worden beoordeeld door onze interne teams.
       Zodra uw aanvraag volledig is verwerkt, ontvangt u de inloggegevens en krijgt u toegang tot het Dell EMC Partner Portal.

   In sommige gevallen is meer informatie vereist om te voldoen aan de vereisten van het Dell EMC Partner Program. In dat geval nemen we contact met u op.

   Belangrijke opmerking   • Gebruik het e-mailadres van uw bedrijfsdomein voor uw inschrijving. Registraties met andere domeinen (bijvoorbeeld Hotmail, Gmail, Yahoo) kunnen worden afgewezen.
   • Voordat u een aanvraag doet, moet u ervoor zorgen dat u een actieve website hebt waarop de regio’s staan vermeld waarin u zaken doet.
   • Door u te registreren, gaat u ermee akkoord dat u informatie ontvangt (via e-mail, telefoon en post) met betrekking tot het Dell EMC Partner Program.

   Vraag hier om hulp bij uw registratie.

   Vul het aanvraagformulier in en geniet direct de eerste dag met ons van de voordelen van het Dell EMC Partner Program.