• Dell EMC partnerprogramok

   A Dell EMC megbecsült partnerei az iparág legátfogóbb portfóliójához férhetnek hozzá, és valóban egyedülálló, világszínvonalú partnerprogramokban vehetnek részt.

   • Miért a Dell EMC? Segítsen ügyfeleinek elérni, hogy az átalakulás nagyszerű élmény legyen!

    Tudjon meg többet a Dell EMC Partner Programról, és arról, hogyan segít az partnereinknek abban, hogy befektessenek jövőjükbe! Legyen szó a peremhálózatokról, a magokról vagy a felhőről, mi minden területen arra összpontosítunk, hogy segítsünk az ügyfeleknek kiemelkedő eredményeket elérni.
   A Dell EMC megbecsült partnereként az iparág legátfogóbb portfóliójához férhet hozzá, és egy valóban egyedülálló, világszínvonalú partnerprogramban vehet részt, amely egyszerű, előre tervezhető és nyereséges. A Dell EMC partnerprogramban olyan eszközökhöz és erőforrásokhoz férhet hozzá, amelyekkel maximalizálhatja lehetőségeit.

   A Dell EMC felhőszolgáltatói és stratégiai külső szolgáltatói programját azzal a céllal hoztunk létre, hogy a Dell EMC termékeire építve olyan, az ügyféligényeknek megfelelő megoldásokat nyújtsunk, amelyekkel akár Ön is kiépítheti saját, Dell EMC infrastruktúrára épülő felhőalapú megoldásait. A programmal igyekszünk megkönnyíteni saját szolgáltatásportfóliójának megkülönböztetését és bővítését, és új bevételi forrásokkal, a szolgáltatás gyorsabb üzembe helyezésével, marketing- és értékesítési erőforrásainak kiterjesztésével segítjük a versenyelőny megszerzését.

   A partnerprogram értéke a felhőszolgáltató és az ügyfél számára

   A Dell EMC felhőszolgáltatói és stratégiai külső szolgáltatói programjának partnereként Ön a megoldásszolgáltatói (Solutions-as-a-Service) iparág élvonalába kerül. Ez a program képzéssel, marketing- és értékesítési erőforrásokkal és további előnyökkel támogatja az Ön tevékenységét, hozzájárul a Dell EMC infrastruktúrára épülő megoldásai iránti igények felkeltéséhez, és olyan helyzetbe hozza vállalatát, amelyből képes lesz megoldani az ügyfelei felhőalapú és kiszervezett munkaműveletek során előforduló kihívásait.

   Az alábbi források további információkat nyújtanak a Dell EMC felhőszolgáltatói és stratégiai külső szolgáltatói programjáról:

   A Dell EMC rendszerintegrátori partnerprogramja az Ön legkiválóbb szolgáltatásait, tudását és szakértelmét ötvözi a Dell EMC világszínvonalú technológiájával és üzleti hálózatával, hogy közösen robusztus megoldásokat nyújthassunk ügyfeleinek. Átadjuk Önnek tanácsadási módszereinket, erőforrásainkat és eszközeinket, ezáltal még értékesebb szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek. A Dell EMC rendszerintegrátori partnerprogramja rugalmasságával, egyszerű ügyvitelével és értékes ösztönzőivel hozzájárul ahhoz, hogy Ön tovább erősítse piacvezető pozícióját.

   Minden OEM-ügyfél egyedi, és más-más követelményekkel szembesül a piacra lépés során. A Dell OEM partnerprogramját az OEM-ügyfelek még jobb kiszolgálása érdekében hoztuk létre. A Dell OEM-partnerek gondos kiválasztásának legfőbb szempontja az, hogy milyen erőforrásokkal és képességekkel tudják segíteni az OEM-ügyfeleket termékeik hatékony piacra juttatásában. Mivel partnereink éppoly egyediek, mint az általuk kiszolgált OEM-ügyfelek, ezért a Dell OEM partnerprogramjában több szintet határoztunk meg. Az OEM-partnerek kategorizálásával a Dell hatékonyan képes támogatni partnereit az OEM-ügyfelek kiszolgálásában, és azokat jutalmazza, akik folyamatos elkötelezettséget tanúsítanak a program és az ügyfelek növekedése iránt.

   A Dell OEM partnerprogram előnyei

   A Dell OEM-partnerei kulcsszerepet töltenek be a Dell OEM gyártási tevékenységében és logisztikai hálózatában, és mint minden partneri viszonyra, erre is érvényes, hogy együtt többre jutunk. Az ebben a korszerű iparági programban részt vevő partnereink olyan eszközökhöz és erőforrásokhoz férhetnek hozzá, amelyekkel tovább bővíthetik OEM-tevékenységüket. Íme néhány előny, amelyet a program résztvevői élveznek:

   • Egyszerűbb üzleti folyamatok, hogy a partnerek az OEM-ügyfelek igényeire fókuszálhassanak
   • A Dell OEM-termékeinek és -szolgáltatásainak megismerése a piaci megjelenés előtt
   • Egyszerűen üzletelhet. Partnereink és a Dell OEM-ügyfelek között egy szerződés garantálja a gyors és hatékony rendelésfelvételt.

   Partnereinkre úgy tekintünk, mint a Dell OEM-üzletágának kiterjesztésére, ezért hozzáférést biztosítunk nekik a Dell OEM marketing, értékesítési és műszaki eszköztárához, megkönnyítve ezzel számukra a hatékony kommunikációt a leendő és a már meglévő OEM-ügyfelekkel.

   Több mint 250, kifejezetten a Dell OEM-ügyfelekkel foglalkozó partner felhalmozott tudása és tapasztalata. Értjük az OEM-eket, és tudjuk, milyen fontosak a partnerkapcsolataik. Partnereinkkel szorosan együttműködve építjük fel az OEM-ügyfelek által igényelt termékeket és szolgáltatásokat, hogy ők minél rövidebb időn belül megjelenhessenek a piacon. Ismerje meg közelebbről a Dell EMC OEM- és IoT-megoldásait.

   Az OEM Partner Programmal kapcsolatos kérdéseit és kéréseit a következő címre várjuk:

   OEM_Partner_Program@Dell.com