• Legyen üzleti partnerünk!

   Ha csatlakozik a Dell EMC Partnerprogramhoz, látni fogja, hogy a Dell EMC-vel való együttműködés egyszerű és okos döntés cége számára. A Dell EMC értékes eszközöket és erőforrásokat kínál vállalkozása bővítéséhez. Az egyszerűség, az előreláthatóság és a nyereségesség a Dell EMC Partner Program alapkövei. Ezeket az értékeket szeretnénk világszínvonalú partnerprogramunk keretében nyújtani. Ha szeretne részt venni a Dell EMC Partner Programban, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot! A jelentkezéskor esetenként meg kell neveznie egy támogató disztribútort a jóváhagyáshoz. A támogató disztribútor kiválasztásakor ügyeljen rá, hogy olyan partnert nevezzen meg, akivel munkakapcsolatban áll. A disztribútor garantálja a magas színvonalat, és megerősíti, hogy Ön megfelel a Dell EMC Partner Program feltételeinek. A kérelmet továbbíthatjuk az Ön által megnevezett támogató disztribútornak. Ha a disztribútor nem hagyja jóvá a kérelmét, a jelentkezési folyamatot sajnos nem folytathatjuk. Felvételéről vagy elutasításáról értesítjük Önt.

   Végrehajtandó lépések:

    

   1. A program részleteit a programútmutatóban tekintheti át, és itt van lehetőség a kérelemhez leginkább megfelelő program kiválasztására is:
   • Megoldásszállító: Olyan informatikai szakértők számára, akik termékek és szolgáltatások viszonteladásával foglalkoznak a piacon.
   • Disztribútor: A Dell EMC disztribúciós programja meghívásos alapon működik. A Dell EMC disztribútorok a megoldásszállítóknak adják el a Dell EMC termékeit. A legtöbb disztribútor sok dolgozóval és tőkével rendelkezik a szállító vagy a gyártó promóciós tevékenységeinek támogatásához. Emellett számos szolgáltatást is nyújtanak az ügyfeleknek (például termékinformációkat, becsléseket, technikai támogatást, értékesítés utáni szolgáltatásokat, hitelt). Ha disztribútorként regisztrál, kezdetben válassza a Megoldásszállító státuszt.
   • OEM-partner: Olyan partnerek számára, akik készülékgyártóként (OEM) átfogó program keretében ágyaznak be vagy integrálnak adatkezelési, adatvédelmi és más IT-megoldásokat az OEM-ügyfeleknek nyújtott technológiai megoldásokba.
   • Rendszerintegrátor: Jelenleg nem fogad jelentkezéseket. Ez egy olyan program, amelynek tagjai megoldásértékesítés keretében befolyásolják vagy együtt értékesítik a termékeket, a szolgáltatásokat és a támogatást, beleértve a tanácsadást, a tervezést, a tesztelést, a telepítést és a karbantartást.
   • Felhőszolgáltató: Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha Dell EMC hardvereket és szoftvereket vásárol, illetve megtartja azok jogát ahhoz, hogy adatközpontjaiban felhőszolgáltatási platformot építsen Dell EMC-alapú szolgáltatások üzemeltetéséhez olyan ügyfelek számára, akik ki kívánják szervezni a műveleteiket.
   • Technológiai partner (független szoftvergyártó): Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha Ön olyan független szoftvergyártó (ISV), aki egy- vagy többféle számítógéphardveren vagy operációs rendszeren futó szoftverterméket gyárt és ad el.

   2. Töltse ki az űrlapot!
   3. Kérelmét belső csoportjaink ellenőrzik.
       Kérelme teljes feldolgozása után megkapja a bejelentkezéshez szükséges hitelesítő adatokat, és hozzáférhet a Dell EMC Partnerportálhoz.

   Egyes esetekben további információra lehet szükség a Dell EMC Partner Program megfelelőségi követelményeinek kielégítéséhez. Ilyen esetben felkeressük Önt a további tennivalókkal kapcsolatban.

   Fontos megjegyzés   • A regisztrációhoz a cég tartományába tartozó e-mail-címet használjon. A nem vállalati tartományokhoz (pl. Gmail, Hotmail, Yahoo) tartozó címmel való regisztrációt elutasíthatjuk.
   • Jelentkezés előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik aktív webhellyel, és regisztrálva van azokban az országokban, amelyekben működik.
   • A regisztrálással beleegyezik, hogy a Dell EMC Partner Programmal kapcsolatban megkereshetjük (e-mailben, telefonon és postai úton).

   A regisztrációval kapcsolatban itt kérhet segítséget.

   Töltse ki a jelentkezési lapot, és kezdje el élvezni a Dell EMC Partner Program által nyújtott előnyöket az első naptól kezdve!