• Dell EMC -kumppaniohjelmat

   Dell EMC:n avulla arvostetut kumppanimme saavat käyttöönsä toimialan kattavimman tuoteportfolion ja ainutlaatuiset huippuluokan kumppaniohjelmat.

   • Miksi kannattaa valita Dell EMC? Auta asiakkaita toteuttamaan muunnoksia

    Lue lisää Dell EMC -kumppaniohjelmasta ja siitä, miten se tukee kumppaneitamme tulevaisuuteen investoimisessa. Reunalta ytimeen ja pilveen – autamme asiakkaita toteuttamaan poikkeuksellisia muunnoksia.
   Arvostettuna Dell EMC -kumppanina saat käyttöösi toimialan kattavimmat huippuluokan ohjelmistot ja ainutlaatuisen kumppaniohjelman, joka on yksinkertainen, ennakoitava ja kannattava. Ota käyttöön työkalut ja resurssit, joiden avulla saat kaiken irti Dell EMC -kumppaniohjelmasta.

   Dell EMC:n pilvipalveluntarjoajien ja strategisten ulkoistajien ohjelma on suunniteltu tarjoamaan kumppanien asiakkaiden tarpeita täyttävät ratkaisut Dell EMC:n infrastruktuuriin perustuvien pilviratkaisujen avulla. Ohjelman avulla organisaatiot voivat eritellä ja laajentaa palveluvalikoimaansa ja kehittää kilpailukykyänsä luomalla uusia tulonlähteitä, nopeuttamalla palveluja ja laajentamalla markkinointi- ja myyntiresurssejaan.

   Kumppaniohjelman hyödyt pilvipalveluntarjoajille ja asiakkaille

   Osallisena Dell EMC:n palveluntarjoajien ja strategisten ulkoistajien ohjelmassa saat alan johtavat ratkaisut palveluna (Solutions-as-a-Service). Ohjelma tukee organisaatioita koulutus-, markkinointi- ja myyntiresurssien sekä muiden hyötyjen avulla, ja ohjelman avulla organisaatiot saavat luotua kysyntää Dell EMC -infrastruktuuriin perustuville ratkaisuilleen. Ohjelman avulla organisaatiot voivat myös paremmin vastata asiakkaidensa pilvi- ja etäkuormitushaasteisiin.

   Lisätietoja Dell EMC:n pilvipalveluntarjoajien ja strategisten ulkoistajien ohjelmasta löytyy alla olevista linkeistä:

   Dell EMC:n järjestelmäintegraattorien kumppaniohjelma yhdistää kumppanien palvelut, tiedot ja asiantuntemuksen Dell EMC:n johtavaan teknologiaan ja organisaatioihin, jotta kumppanit saavat luotua kestäviä ratkaisuja asiakkailleen. Dell EMC:n konsultoinnin, resurssien ja työkalujen avulla voit tarjota asiakkaille entistä enemmän vastinetta rahoille. Dell EMC:n järjestelmäintegraattorien kumppaniohjelma tarjoaa joustavuutta ja helpottaa liiketoimintaa, jotta organisaatiosi voi keskittyä parantamaan markkina-asemaansa.

   Jokaisella OEM-asiakkaalla on omat markkinointivaatimuksensa. Dellin OEM-kumppaniohjelma luotiin vastaamaan OEM-asiakkaiden tarpeita paremmin. Dellin OEM-kumppanit valitaan huolellisesti perustuen heidän resursseihin ja valmiuteen auttaa OEM-asiakkaita tuotteiden tuomisessa markkinoille. Meillä on monia erityyppisiä kumppaneja, ja heillä kaikilla on monenlaisia OEM-asiakkaita. Dellin OEM-kumppaniohjelmassa on näin ollen luonnollisesti eri luokkia. OEM-kumppaneiden luokituksen avulla Dell pystyy tukemaan kumppaneitaan heidän OEM-yritystoiminnan perusteella ja palkitsemaan organisaatioita, jotka osoittavat jatkuvaa kiinnostusta ohjelmaa ja kasvua kohtaan.

   Dellin OEM-kumppaniohjelman edut

   Dellin OEM-kumppanit ovat avainasemassa Dellin OEM-hankinta- ja toimitusjärjestelmässä. Kumppanuus tarjoaa paremmat mahdollisuudet onnistumiseen. Olemalla osa tätä alan johtavaa ohjelmaa kumppanit saavat käyttöönsä tarvittavat työkalut ja resurssit OEM-liiketoimintansa laajentamiseen. Tässä on joitakin esimerkkejä eduista:

   • Nopeutetut liiketoimintaprosessit, jotta organisaatiot voivat keskittyä OEM-asiakkaidensa tarpeisiin
   • Ennakkotiedot Dellin OEM-tuotteista ja -palveluista
   • Helpotettu liiketoiminta. Nopea ja tehokas tilausjärjestelmä kumppanin ja Dellin OEM-tiimin välisen sopimuksen avulla.

   Kumppanit täydentävät Dellin OEM-tiimiä, joten annamme heille käyttöön Dellin OEM-tiimin markkinointi-, myynti- ja tekniset työkalut, joilla he voivat viestiä tehokkaasti mahdollisten ja olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

   Yli 250 varattua Dell OEM -resurssia ja niihin kuuluva tietotaito ja kokemus. Ymmärrämme OEM-asiakkaiden tarpeita ja heidän kumppanuussuhteidensa tärkeyden. Teemme läheistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa varmistaaksemme OEM-asiakkaiden tarvitsemien tuotteiden ja palveluiden nopean saannin markkinoille. Lue lisää Dell EMC:n OEM- ja IoT-ratkaisuista.

   OEM-kumppaniohjelmaan liittyvät kysymykset ja pyynnöt voi lähettää osoitteeseen:

   OEM_Partner_Program@Dell.com