• Ryhdy liikekumppaniksi

   Liity Dell EMC Partner Programiin, ja ymmärrät, miten helppo ja viisas valinta kumppanuus Dell EMC:n kanssa on liiketoimintasi kannalta. Dell EMC tarjoaa arvokkaita työkaluja ja resursseja, joilla voit kasvattaa liiketoimintaasi. Yksinkertaisuus, ennustettavuus ja kannattavuus ovat Dell EMC Partner Programin kulmakiviä. Ne ohjaavat kaikkea toimintaamme, jotta voimme tuottaa huippuluokan kumppaniohjelman. Jos haluat osallistua Dell EMC -kumppaniohjelmaan, täytä hakemuslomake. Saatamme pyytää, että nimeät hakemuksessa sponsoroivan jakelijan. Kun valitset sponsoroivaa jakelijaa, varmista, että sinulla on jo työsuhde kyseiseen jakelijaan. Näin jakelija voi varmistaa, että laatustandardimme täyttyvät. Samalla vahvistetaan, että täytät Dell EMC Partner Programin vaatimukset. Hakemuksesi välitetään nimetylle sponsoroivalle jakelijalle. Jos jakelija ei hyväksy hakemustasi, emme valitettavasti voi käsitellä hakemusta. Saat ilmoituksen, onko jäsenhakemuksesi hyväksytty vai hylätty.

   Tarvittavat toimenpiteet:

    

   1. Ohjelman tarkat tiedot löytyvät ohjelmaoppaasta. Valitse hakemustasi koskeva ohjelma:
   • Ratkaisujen tarjoaja: Tämä vaihtoehto on tarkoitettu IT-asiantuntijoille, jotka myyvät tuotteita ja palveluja edelleen koko markkinoille.
   • Jakelija: Dell EMC:n jakelijaohjelma on käytettävissä vain kutsulla. Dell EMC:n jakelijat jälleenmyyvät Dell EMC:n tuotteita ratkaisujen tarjoajien yhteisöllemme. Useimmilla jakelijoilla on paljon työvoimaa ja varoja toimittajan tai valmistajan myynninedistämishankkeiden tukemiseksi. Lisäksi ne tarjoavat asiakkailleen myös erilaisia palveluja (esimerkiksi tuotetietoja, arvioita, teknistä tukea, myynnin jälkeisiä palveluja ja luottoa). Jos rekisteröidyt jakelijaksi, valitse alkuperäiseksi tilaksesi ratkaisujen tarjoaja.
   • OEM-kumppani: Kumppaneille, jotka tarjoavat laitteiden alkuperäisvalmistajille (OEM) kattavan ohjelman, jolla tiedonhallintaa ja -suojausta, tietoturvaa ja muita IT-ratkaisuja voidaan upottaa, liittää tai integroida valmistajien järjestelmiin, jotta OEM-asiakkaille voidaan tarjota teknisiä ratkaisuja.
   • Järjestelmäintegraattori (SI): Hakemuksia ei tällä hetkellä hyväksytä. Tällä ohjelmalla pyritään vaikuttamaan tai yhteismyymään tuotteita, palveluja ja tukea osana ratkaisun myyntiä. Se sisältää konsultoinnin, suunnittelun, testaamisen, asennuksen ja ylläpidon.
   • Pilvipalveluntarjoaja: Valitse tämä vaihtoehto, jos ostat ja säilytät omistusoikeuden Dell EMC -laitteistoihin ja -ohjelmistoihin ja luot pilvipalvelualustan tietokeskuksissasi Dell EMC:n palveluna-tarjousten tarjoamiseksi loppuasiakkaille.
   • Teknologiakumppani (itsenäinen ohjelmistotuottaja): Valitse tämä vaihtoehto, jos olet ISV (riippumaton ohjelmistotoimittaja), joka valmistaa ja myy ohjelmistotuotteita, joita käytetään yhdessä tai useassa tietokonelaitteistossa tai käyttöjärjestelmäympäristössä.

   2. Täytä lomake.
   3. Sisäiset tiimimme tarkistavat hakemuksesi.
       Kun hakemuksesi on käsitelty kokonaan, saat kirjautumistiedot ja oikeuden käyttää Dell EMC Partner Portalia.

   Joissakin tapauksissa voidaan tarvita lisätietoja, jotta Dell EMC Partner Programin vaatimukset voidaan täyttää. Tällaisissa tapauksissa otamme yhteyttä jatkojärjestelyjä varten.

   Tärkeä huomautus   • Käytä rekisteröinnissä yrityksen oman toimialueen sähköpostiosoitetta. Rekisteröinnit yrityksen ulkopuolisista toimialueista (esimerkiksi Gmail/Hotmail/Yahoo) saatetaan hylätä.
   • Varmista ennen hakemista, että käytössäsi on aktiivinen verkkosivusto ja että käytät rekisteröinnissä liiketoiminnassa käyttämiäsi tiloja.
   • Rekisteröitymällä suostut ottamaan vastaan tietoa (sähköpostitse, puhelimitse ja postitse) Dell EMC -ohjelmasuhteesta.

   Apua rekisteröinnissä saat täältä.

   Täytä hakemuslomake ja nauti Dell EMC -kumppaniohjelman eduista heti ensimmäisestä päivästä.