• Προγράμματα συνεργατών της Dell EMC

   Με την Dell EMC, οι πολύτιμοι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο του κλάδου και σε μοναδικά προγράμματα συνεργατών κορυφαίου επιπέδου.

   • Γιατί Dell EMC; Βοηθήστε τους πελάτες να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους με μοναδικό τρόπο

    Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC και τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζει τους συνεργάτες μας για να επενδύσουν στο μέλλον. Από το άκρο του δικτύου μέχρι τον πυρήνα και το νέφος, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να πετύχουν μοναδικά πράγματα.
   Ως πολύτιμος συνεργάτης της Dell EMC, έχετε πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο του κλάδου και σε ένα μοναδικό πρόγραμμα συνεργατών κορυφαίου επιπέδου, που είναι απλό, ξεκάθαρο και επικερδές. Αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία και πόρους που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σας στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC.

   Το πρόγραμμα Cloud Service Provider και Strategic Outsourcer της Dell EMC έχει σχεδιαστεί για να παρέχει λύσεις με την υποστήριξη της Dell EMC οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών σας, επιτρέποντάς σας να βασίζετε τις λύσεις νέφους σας στην υποδομή της Dell EMC. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε και να επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών που προσφέρετε και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δημιουργώντας νέες ροές εσόδων, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεστε μέχρι την παροχή των υπηρεσιών και διευρύνοντας τους πόρους μάρκετινγκ και πωλήσεων που διαθέτετε.

   Η αξία του Προγράμματος συνεργατών για τους CSP και τους πελάτες

   Ως συνεργάτης στο πρόγραμμα Cloud Service Provider και Strategic Outsourcer της Dell EMC, βρίσκεστε στην αιχμή του Solutions-as-a-Service. Αυτό το πρόγραμμα υποστηρίζει την επιχείρησή σας με πόρους εκπαίδευσης, μάρκετινγκ και πωλήσεων, καθώς και με άλλα οφέλη, ώστε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ζήτηση για τις λύσεις σας που βασίζονται στην υποδομή της Dell EMC, ενώ δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία σας να προσφέρει λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας όσον αφορά τους φόρτους εργασίας νέφους και εκτός των εγκαταστάσεων.

   Επισκεφτείτε τους παρακάτω πόρους για να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα συνεργατών Cloud Service Provider και Strategic Outsourcer της Dell EMC:

   Το Πρόγραμμα συνεργατών System Integrator της Dell EMC συνδυάζει τις κορυφαίες υπηρεσίες, τις γνώσεις και την εξειδίκευσή σας με την ισχύ της τεχνολογίας αιχμής και του συνόλου των επιχειρήσεων της Dell EMC για την από κοινού παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες σας. Αξιοποιώντας τις μεθοδολογίες συμβουλευτικής, τους πόρους και τα εργαλεία μας, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες σας. Το Πρόγραμμα συνεργατών System Integrator της Dell EMC σάς παρέχει την ευελιξία, την ευκολία στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και τις πλούσιες ανταμοιβές που χρειάζεστε για να προωθήσετε ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση σας στην αγορά.

   Κάθε πελάτης OEM είναι μοναδικός με διαφορετικές απαιτήσεις προώθησης προϊόντων στην αγορά. Το Πρόγραμμα συνεργατών OEM της Dell δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των OEM. Οι συνεργάτες OEM της Dell επιλέγονται προσεκτικά με βάση τους πόρους και τις δυνατότητες που διαθέτουν για να βοηθούν τους πελάτες OEM να διαθέτουν προϊόντα στην αγορά με αποδοτικό τρόπο. Επειδή οι συνεργάτες μας είναι εξίσου μοναδικοί με τους πελάτες OEM που εξυπηρετούν, το Πρόγραμμα συνεργατών OEM της Dell περιλαμβάνει διάφορα επίπεδα. Η κατηγοριοποίηση των συνεργατών OEM επιτρέπει στην Dell να υποστηρίζει αποτελεσματικά τους συνεργάτες μας με βάση τις δραστηριότητες OEM που πραγματοποιούν και να ανταμείβει εκείνους που επιδεικνύουν διαρκώς ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και ανάπτυξη.

   Οφέλη του Προγράμματος συνεργατών OEM της Dell

   Οι συνεργάτες OEM της Dell αποτελούν βασικό μέρος του οικοσυστήματος παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας OEM της Dell. Όπως συμβαίνει σε κάθε συνεργασία, μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα. Συμμετέχοντας σε αυτό το κορυφαίο πρόγραμμα, οι συνεργάτες μας αποκτούν πρόσβαση στα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται για να αναπτύξουν δραστηριότητες OEM. Μερικά από τα οφέλη που αποκομίζουν είναι τα εξής:

   • Απλοποιημένες επιχειρησιακές διαδικασίες, ώστε να μπορούν να εστιάζουν στις ανάγκες των πελατών OEM
   • Ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες OEM της Dell πριν από την υπόλοιπη αγορά
   • Ευκολία στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μία σύμβαση μεταξύ των συνεργατών μας και του OEM της Dell για γρήγορη και αποδοτική υποβολή παραγγελιών.

   Επειδή θεωρούμε τους συνεργάτες μας προέκταση της ομάδας OEM της Dell, έχουν πρόσβαση στα εργαλεία μάρκετινγκ, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης OEM της Dell, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες OEM.

   Γνώσεις και εμπειρία περισσότερων από 250 αποκλειστικών πόρων OEM της Dell. Κατανοούμε τους OEM και πόσο σημαντικές μπορούν να είναι οι σχέσεις συνεργασίας τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να δημιουργήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται οι πελάτες OEM, ώστε να μπορούν οι πελάτες τους να απευθύνονται στην αγορά ταχύτερα. Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις OEM και τις λύσεις IoT της Dell EMC.

   Μπορείτε να στείλετε ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με το Πρόγραμμα συνεργατών OEM στη διεύθυνση:

   OEM_Partner_Program@Dell.com