• Γίνετε εταιρικός συνεργάτης

   Όταν εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC, θα δείτε ότι η συνεργασία με την Dell EMC είναι μια εύκολη και έξυπνη κίνηση για την επιχείρησή σας. Η Dell EMC προσφέρει πολύτιμα εργαλεία και πόρους, για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. H απλότητα, η προβλεψιμότητα και η κερδοφορία είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι του Προγράμματος συνεργατών της Dell EMC και αποτελούν το κίνητρο για όλα όσα κάνουμε, προκειμένου να παρέχουμε ένα πρόγραμμα συνεργατών παγκόσμιας εμβέλειας. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα αίτησης. Στην αίτησή σας μπορεί να σας ζητήσουμε να υποδείξετε έναν διανομέα-υποστηρικτή για την έγκριση της αίτησης. Επιλέξτε έναν διανομέα-υποστηρικτή με τον οποίο έχετε ήδη μια σχέση συνεργασίας, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών αριστείας που απαιτούμε και να επιβεβαιώσει τη συμμόρφωσή σας στο πλαίσιο του Προγράμματος συνεργατών της Dell EMC. Μπορεί να προωθήσουμε την αίτησή σας στον διανομέα-υποστηρικτή που θα μας υποδείξετε. Εάν δεν την εγκρίνει, τότε, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε επεξεργαστούμε την αίτησή σας. Θα λάβετε ειδοποίηση για την έγκριση ή απόρριψη της συμμετοχής σας.

   Η διαδικασία:

    

   1. Διαβάστε τον οδηγό του προγράμματος για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των λεπτομερειών του και επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την αίτησή σας:
   • Πάροχος λύσεων: Πρέπει να επιλέγεται από εταιρείες με εξειδίκευση στον τομέα του ΙΤ που μεταπωλούν προϊόντα και υπηρεσίες στο σύνολο της αγοράς.
   • Διανομέας:Το Πρόγραμμα διανομέων της Dell EMC δέχεται συμμετοχές μόνο με πρόσκληση. Οι διανομείς της Dell EMC μεταπωλούν τα προϊόντα Dell EMC στην κοινότητα των παρόχων λύσεων. Οι περισσότεροι διανομείς παρέχουν σημαντική υποστήριξη σε ανθρώπινο δυναμικό και χρήματα στον προμηθευτή ή στις προωθητικές ενέργειες του κατασκευαστή. Επιπλέον, παρέχουν στους πελάτες τους μια σειρά από υπηρεσίες, όπως πληροφορίες για τα προϊόντα, εκτιμήσεις, τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες after-sales, πίστωση. Εάν εγγραφείτε ως διανομέας, επιλέξτε «Πάροχος λύσεων» για την αρχική κατάστασή σας.
   • Συνεργάτης OEM: Στους συνεργάτες που είναι Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM) προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ενσωμάτωση, σύνδεση ή ολοκλήρωση λύσεων διαχείρισης και προστασίας πληροφοριών, ασφάλειας δεδομένων και άλλων λύσεων ΙΤ στα προϊόντα που σχεδιάζουν, με σκοπό να παρέχουν λύσεις τεχνολογίας σε πελάτες που αναζητούν προϊόντα OEM.
   • Εταιρεία ολοκλήρωσης συστημάτων (SI): Αυτήν τη στιγμή δεν είναι ανοιχτή η υποβολή αιτήσεων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ως σκοπό την προώθηση ή από κοινού πώληση προϊόντων, υπηρεσιών και υποστήριξης στο πλαίσιο μιας πώλησης λύσης. Περιλαμβάνει τη συμβουλευτική, τον σχεδιασμό, τη δοκιμή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση.
   • Πάροχος υπηρεσιών νέφους: Επιλέξτε αυτήν την επιλογή αν αγοράζετε υλικό και λογισμικό της Dell EMC και διατηρείτε το δικαίωμα ιδιοκτησίας του για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας υπηρεσιών νέφους στα κέντρα δεδομένων σας που θα φιλοξενεί προϊόντα που προσφέρονται ως υπηρεσία με την υποστήριξη της Dell EMC για τελικούς χρήστες που επιθυμούν να μετακινηθούν εκτός των εγκαταστάσεών τους.
   • Συνεργάτης τεχνολογίας (ανεξάρτητος προμηθευτής λογισμικού): Επιλέξτε το πρόγραμμα αυτό, εάν είστε ISV (ανεξάρτητος προμηθευτής λογισμικού) που αναπτύσσει και πωλεί προϊόντα λογισμικού για μία ή περισσότερες πλατφόρμες υλικού υπολογιστή ή λειτουργικού συστήματος.

   2. Συμπληρώνετε τη φόρμα.
   3. Οι εσωτερικές μας ομάδες εξετάζουν την αίτησή σας.
       Μετά την πλήρη επεξεργασία της αίτησής σας, λαμβάνετε διαπιστευτήρια σύνδεσης και πρόσβαση στην Πύλη συνεργατών της Dell EMC.

   Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις συμμόρφωσης για το Πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα επικοινωνούμε μαζί σας για περαιτέρω διευθετήσεις.

   Σημαντική σημείωση   • Για την εγγραφή χρησιμοποιήστε την εταιρική διεύθυνση email. Οι εγγραφές με μη εταιρικές διευθύνσεις, όπως Gmail/Hotmail/Yahoo, μπορεί να απορρίπτονται.
   • Για να κάνετε την αίτηση, θα πρέπει να έχετε έναν ενεργό ιστότοπο και να έχετε εγγραφεί στα σχετικά μητρώα των περιοχών όπου διεξάγετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
   • Με την εγγραφή σας δέχεστε να λαμβάνετε πληροφορίες (μέσω email, τηλεφώνου και ταχυδρομείου) που θα αφορούν τη συμμετοχή σας στο αντίστοιχο Πρόγραμμα της Dell EMC.

   Ζητήστε βοήθεια για την εγγραφή σας εδώ.

   Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και απολαύστε τα οφέλη του Προγράμματος συνεργατών της Dell EMC από την πρώτη κιόλας ημέρα.