• Programspor

   

   

  • Hvorfor Dell Technologies? Hjælp kunderne med at realisere ekstraordinære transformationer

   Få mere at vide om Dell Technologies Partner Program, og hvordan det understøtter vores partnere, så de kan investere i fremtiden. Fra edge til kerne til cloud – vi hjælper vores kunder med at opnå det ekstraordinære.

  • Dell Technologies-partner

   Som en værdsat Dell Technologies-partner har du adgang til branchens mest omfattende portefølje og fantastiske partnerprogram i verdensklasse, som er Simple, Predictable, Profitable. Få adgang til værktøjer og ressourcer, så du kan få mest muligt ud af Dell Technologies-partnerprogrammet.


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Kvikguider Offentlig
   Underpinned by the three core tenets of Simple, Predictable and Profitable, the Dell Technologies Partner Program provid...
   02/05/2020
  • Dell Technologies-programmet for cloudserviceudbydere og strategiske outsourcere

   Dell Technologies-programmet for cloudserviceudbydere og strategiske outsourcere er designet til at levere Dell Technologies-baserede løsninger, der opfylder dine kunders behov ved at gøre dig i stand til at bygge dine cloudløsninger på Dell Technologies-infrastrukturen. Dette program er designet til at hjælpe dig med at differentiere og udvide din portefølje af tjenesteydelser og give dig et forspring ved hjælp af nye indtægter, fremskynde udførelsen af tjenester og give dig flere marketings- og salgsressourcer.

    

   Værdi af partnerprogrammet for CSP og kunder

    

   Som partner i Dell Technologies’s program for serviceudbydere og strategiske outsourcere er du en førende leverandør af løsninger som en service. Med dette program har din virksomhed adgang til kursus-, marketings- og salgsressourcer samt andre fordele, så du kan skabe efterspørgsel på dine løsninger, som er baseret på Dell Technologies-infrastrukturen, og din virksomhed bliver i stand til at hjælpe dine kunder med udfordringer i forbindelse med cloud og eksterne opgaver.


   • Dell Technologies Partner Program Guide ...
    Kvikguider Offentlig
    This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program CSP Track.
    02/04/2020
  • Partnerprogrammet Dell Technologies-systemintegrator

   Partnerprogrammet Dell Technologies-systemintegrator kombinerer dine bedste tjenester samt din bedste viden og ekspertise med den førende Dell Technologies-teknologi og samling af virksomheder, der tilsammen kan give dine kunder solide løsninger. Når du får adgang til vores rådgivningsmetoder, ressourcer og værktøjer kan du skabe endnu mere værdi for dine kunder. Partnerprogrammet Dell Technologies-systemintegrator giver dig den fleksibilitet, de belønninger og den lethed ved at drive forretning, som du skal bruge for at få et større forspring på markedet.


  Dell Technologies Partner Program Guide ...
  Kvikguider Offentlig
  This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program SI Track.
  02/04/2020
  • Dell Technologies OEM-partnerprogram

   Alle OEM-kunder er unikke og har forskellige krav til deres foretrukne marked. Dell Technologies OEM-partnerprogrammet har til formål at opfylde OEM-kunders krav bedre. Dell Technologies OEM-partnere er særligt udvalgte ud fra de ressourcer og muligheder, som de har dedikeret til at hjælpe OEM-kunder med at få produkter effektivt på markedet. Da vores partnere er lige så unikke som de OEM-kunder, de betjener, omfatter Dell Technologies OEM-partnerprogrammet diverse trindelte niveauer. Ved at kategorisere vores OEM-partnere kan Dell Technologies hjælpe vores partnere effektivt ud fra deres OEM-virksomhed og belønne dem, der fortsat viser interesse i programmet og skaber vækst.


  • Fordele ved Dell Technologies OEM-partnerprogrammet

    

   Dell Technologies OEM-partnere er en vigtig del af Dell Technologies OEM’s økosystem for produktion og leverance, og som det også er tilfældet med alle andre typer samarbejde, er vi mere effektive sammen. Når vores partnere deltager i dette brancheførende program, får de adgang til de værktøjer og ressourcer, som de behøver for at kunne skabe vækst i deres OEM-virksomhed. De får blandt andet følgende fordele:

    

   • Streamlinede forretningsprocesser, så de kan fokusere på deres OEM-kunders behov
   • Få mere at vide om Dell Technologies OEM-produkter og tjenester før markedet
   • Det er nemt at gøre forretninger. En kontrakt mellem vores partnere og Dell Technologies OEM giver dem mulighed for at bestille varer hurtigt og effektivt.

    

   Da vi betragter vores partnere som en del af OEM-teamet, har de adgang til Dell Technologies OEM’s marketings- og salgsværktøjer samt tekniske værktøjer, så de kan kommunikere effektivt med OEM-kundeemner og -kunder.

    

   Viden og ekspertise fra over 250 dedikerede Dell Technologies OEM-ressourcer. Vi forstår OEM’er og ved, hvor vigtige deres partnerforhold kan være. Vi samarbejder med vores partnere om at skabe de produkter og tjenester, som deres OEM-kunder behøver, så deres kunder kan komme hurtigere på markedet. Få mere at vide om Dell Technologies OEM-løsninger og IoT-løsninger.

    

   Spørgsmål eller anmodninger i forbindelse med OEM-partnerprogrammet kan sendes til:

   OEM_Partner_Program@Dell.com


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Kvikguider Offentlig
   At Dell Technologies, we are investing in the best products and solutions to empower you, our OEM partners, to increase ...
   04/16/2020