• Dell EMC-partnerprogrammer

   Med Dell EMC har vores værdsatte partnere adgang til branchens mest omfattende portefølje og fantastiske partnerprogrammer i verdensklasse.

   Som en værdsat Dell EMC-partner har du adgang til branchens mest omfattende portefølje og fantastiske partnerprogram i verdensklasse, som er enkelt, forudsigeligt og indbringende. Få adgang til værktøjer og ressourcer, så du kan få mest muligt ud af Dell EMC-partnerprogrammet.

   Dell EMC-programmet for cloudserviceudbydere og strategiske outsourcere er designet til at levere Dell EMC-baserede løsninger, der opfylder dine kunders behov ved at gøre dig i stand til at bygge dine cloud-løsninger på Dell EMC-infrastrukturen. Dette program er designet til at hjælpe dig med at differentiere og udvide din portefølje af tjenesteydelser og give dig et forspring ved hjælp af nye indtægter, fremskynde udførelsen af tjenester og give dig flere marketings- og salgsressourcer.

   Værdi af partnerprogrammet for CSP og kunder

   Som partner i Dell EMC’s program for serviceudbydere og strategiske outsourcere er du en førende leverandør af løsninger som en service. Med dette program har din virksomhed adgang til kursus-, marketings- og salgsressourcer samt andre fordele, så du kan skabe efterspørgsel på dine løsninger, som er baseret på Dell EMC-infrastrukturen, og din virksomhed bliver i stand til at hjælpe dine kunder med udfordringer i forbindelse med cloud og eksterne opgaver.

   Få mere at vide om Dell EMC-programmet for cloudserviceudbydere og strategiske outsourcere i artiklerne nedenfor:

   Partnerprogrammet Dell EMC-systemintegrator kombinerer det bedste af dine services, din viden og din ekspertise med den førende Dell EMC-teknologi og samling af virksomheder, der tilsammen kan give dine kunder solide løsninger. Når du får adgang til vores rådgivningsmetoder, ressourcer og værktøjer kan du skabe endnu mere værdi for dine kunder. Partnerprogrammet Dell EMC-systemintegrator giver dig den fleksibilitet, de rige belønninger og nemheden ved at drive forretning, som du skal bruge for at få et større forspring på markedet.

   Alle OEM-kunder er unikke og har forskellige krav til deres foretrukne marked. Dell OEM-partnerprogrammet har til formål at opfylde OEM-kunders krav bedre. Dell OEM-partnere er særligt udvalgte ud fra de ressourcer og muligheder, som de har dedikeret til at hjælpe OEM-kunder med at få produkter effektivt på markedet. Da vores partnere er lige så unikke som de OEM-kunder, de betjener, omfatter Dell OEM-partnerprogrammet diverse trindelte niveauer. Ved at kategorisere vores OEM-partnere kan Dell hjælpe vores partnere effektivt ud fra deres OEM-virksomhed og belønne dem, der fortsat viser interesse i programmet og skaber vækst.

   Fordele ved Dell OEM-partnerprogrammet

   Dell OEM-partnere er en vigtig del af Dell OEM’s økosystem for produktion og leverance, og som det også er tilfældet med alle andre typer samarbejde, er vi mere effektive sammen. Når vores partnere deltager i dette brancheførende program, får de adgang til de værktøjer og ressourcer, som de behøver for at kunne skabe vækst i deres OEM-virksomhed. De får blandt andet følgende fordele:

   • Streamlinede forretningsprocesser, så de kan fokusere på deres OEM-kunders behov
   • Få mere at vide om Dell OEM-produkter og tjenester før markedet
   • Det er nemt at gøre forretninger. En kontrakt mellem vores partnere og Dell OEM giver dem mulighed for at bestille varer hurtigt og effektivt.

   Da vi betragter vores partnere som en del af OEM-teamet, har de adgang til Dell OEM’s marketings- og salgsværktøjer samt tekniske værktøjer, så de kan kommunikere effektivt med OEM-kundeemner og -kunder.

   Viden og ekspertise fra over 250 dedikerede Dell OEM-ressourcer. Vi forstår OEM’er og ved, hvor vigtige deres partnerforhold kan være. Vi samarbejder med vores partnere om at skabe de produkter og tjenester, som deres OEM-kunder behøver, så deres kunder kan komme hurtigere på markedet. Få mere at vide om Dell EMC OEM-løsninger og IoT-løsninger.

   Spørgsmål eller anmodninger i forbindelse med OEM-partnerprogrammet kan sendes til:

   OEM_Partner_Program@Dell.com