• Bliv partner

   Når du deltager i Dell EMC Partner Program, vil du se, hvorfor et samarbejde med Dell EMC er et intelligent valg for din virksomhed. Dell EMC tilbyder værdifulde værktøjer og ressourcer, der hjælper med at skabe vækst i din virksomhed. Enkelthed, forudsigelighed og rentabilitet er hjørnestenene i Dell EMC Partner Program, og det er disse principper, der motiverer os til at levere et partnerprogram i absolut verdensklasse. Hvis du ønsker at deltage i Dell EMC Partner Program, skal du udfylde ansøgningsformularen. I ansøgningen anmoder vi muligvis om, at du angiver en sponsorerende distributør til godkendelse. Når du vælger en sponsorerende distributør, er det vigtigt, at du allerede har et samarbejdsforhold med dem for at sikre, at vores høje standarder efterleves, og din overholdelse af reglerne i Dell EMC Partner Program kan bekræftes. Din ansøgning bliver muligvis videresendt til den navngivne sponsorerende distributør. Hvis denne ikke accepterer, kan vi desværre ikke fortsætte behandlingen af din ansøgning. Du modtager en besked, når dit medlemskab bliver godkendt eller afvist.

   Trin, der skal fuldføres:

    

   1. Gennemse programvejledningen for at få en omfattende oversigt over programdetaljerne og vælge det rigtige program til ansøgning:
   • Løsningsudbyder: Bør vælges af IT-eksperter, der videreforhandler produkter og tjenester til det samlede marked.
   • Distributør: Dell EMC Distribution-programmet er kun for inviterede. Dell EMC-distributører videreforhandler Dell EMC-produkter til vores netværk af løsningsudbydere. De fleste distributører bidrager med arbejdskraft og økonomisk støtte til at fremme leverandørens eller producentens salgsfremstød. Derudover bidrager de med en række tjenester (såsom produktoplysninger, estimater, teknisk support, eftersalgsservice, kredit) til deres kunder. Hvis du registrerer dig som distributør, skal du vælge løsningsudbyder som din indledende status.
   • OEM-partner: For partnere, der tilbyder Original Equipment Manufacturers (OEM’er) et omfattende program til at indbygge, vedhæfte eller integrere informationsstyring og -beskyttelse, datasikkerhed og andre IT-løsninger i deres design for at levere teknologiløsninger til OEM-kunder.
   • Systemintegrator (SI): Aktuelt ikke åbent for ansøgninger. Dette er et program til påvirkning eller medsalg af produkter, tjenester og support som en del af salg af en samlet løsning – herunder konsulentbistand, design, test, installation og vedligeholdelse.
   • Cloudserviceudbyder: Vælg denne mulighed, hvis du køber og beholder titlen på Dells EMC-hardware og -software for at opbygge en cloud-tjeneste platform i dine datacentre som vært for en Dells EMC-baseret servicetilbud til slutbrugerkunder, der ønsker at flytte eksternt.
   • Teknologipartner (uafhængig softwareleverandør): Vælg denne mulighed, hvis du er en ISV'er (uafhængig softwareleverandør), som laver og sælger softwareprodukter, der kører på en eller flere computerhardware- eller operativsystemplatforme.

   2. Udfyld formularen.
   3. Din ansøgning gennemgås af vores interne teams.
       Når din ansøgning er færdigbehandlet, modtager du login-oplysninger og får adgang til din Dell EMC Partnerportal.

   I nogle tilfælde kan der være behov for yderligere oplysninger for at opfylde kravene i Dell EMC Partner Program. Hvis det er tilfældet, vil vi kontakte dig for at træffe yderligere foranstaltninger.

   Vigtig meddelelse!   • Brug din e-mailadresse med din virksomheds domænenavn, når du registrerer dig. Registreringer foretaget med e-mailadresser fra ikke-virksomhedsdomæner (f.eks. Gmail/Hotmail/Yahoo) vil muligvis blive afvist.
   • Før du ansøger, bedes du kontrollere, at du har et aktivt website, og at du er registreret i de stater, du laver forretningstransaktioner i.
   • Ved at registrere dig accepterer du at modtage oplysninger (via e-mail, telefon og post) vedrørende din relation til Dell EMC-programmet.

   Få hjælp til at registrere dig her.

   Udfyld ansøgningsformularen, og begynd at nyde godt af fordelene ved Dell EMC Partner Program allerede fra din første dag hos os.